Sådan kan du optimere din hunds legeområde

Der er ingen tvivl om at det siden menneskehedens begyndelse har været skønt og livsbekræftende at have hund som kæledyr. Men der er også mange ting der skal på plads ingen man anskaffer sig en hund på den ene eller den anden måde. For eksempel er det godt at vide at hunden har brug for meget plads at boltre sig i hvad enten det skal foregå i en stor have eller på en af de daglige lange gåture. Hunden har nemlig brug for at bevæge sig meget og lege, især i dens tidlige år.

Masser af plads

Som sagt skal en hund i hvilken som helst alder helst have masser af plads at boltre sig i, hvilket fremmer dens udvikling og gør den gladere. Hvis man bor i en lille lejlighed uden mulighed for at gå længere ture i naturen, kan hunden godt gå hen og blive ret ulykkelig hen over en længere periode. Derfor er der mange fordele ved at have en relativt stor have når man har hund. Hvis man for eksempel arbejder hver dag, kan hunden – i stedet for at kede sig indenfor – bruge hele dagen udenfor. Man kan med fordel installere en hundelem i døren, så hunden frit kan gå ind og ud af huset, når den vil. På denne måde begrænser man ikke hundens bevægelse og udvikling og man giver den i stedet lov til at gå frit omkring indtil man selv kommer hjem.

Plant forsigtigt

Det er ekstremt vigtigt at vide hvad man kan og hvad man ikke kan plante, hvis man har hund og en eller anden form for have eller gård. En hund er fra naturens side nysgerrig og vil derfor gerne snuse til alt uden at vide hvad der er giftigt for den eller ej. Hvis man gerne vil plante for eksempel skunkfrø, skal man gøre det et separat sted, hvor hunden ikke kan få adgang. For at læse mere om skunkfrø, kan du klikke her, da vi har alt i Skunkfrø på Sensimilla. Som sagt skal man huske at passe på når man planter planter der potentielt kunne være giftige for ens kæledyr. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at man læser op på hvad der er giftigt, inden man begynder at plante for eksempel cannabis frit, hvor hunden kan få adgang til det og måske endda indtage det. Læs mere om fornuftig plantning af cannabis her, hvor Du finder alt i Canna gødning på Homegrow