Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Eventyrhund ApS
Eventyrhund ApS
Trepkasgade 25
8000 Aarhus C
CVR: 41314672
hello@eventyrhund.dk

Betaling
Eventyrhund modtager betaling med Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konro, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og incl. Moms.

Eventyrhund ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL /Secure Socket Layer) protocol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Eventyrhund sender ordrer på alle hverdage, når ordren er foretaget inden kl. 12.00. Ordrer der der foretaget efter kl. 12 sendes den næstkommende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Der er gratis fragt på ordrer over 499kr., hvor priserne på fragt på ordrer under 499kr. er:
GLS til pakkeshop 39kr.
GLS med omdeling 59kr.

BEMÆRK: Hvis du ikke er hjemme når pakken forsøges leveret, vil pakken leveres til den nærmeste GLS pakkeshop. I dette tilfælde vil du få besked herpå. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Vi sender til hele EU. Alle ordrer til andre lande end Danmark sendes som forsikrede pakker med PostNord og beregnes ud fra pakkens vægt.

Vi sender ikke til lande udenfor EU.

Din ordre leveres indenfor 1-3 hverdage efter bestillingen er afgivet (EU-forsendelser vil leveres indenfor 1-2 uger).

Særlige leveringsbetingelser gælder for varer på restordre. Betingelserne vil blive angivet specifikt inden køb af disse varer.


Garanti
Der er en 2-års garanti i henhold til købsloven. Vores ret til klage gælder for mangler i materiale og/eller fremstilling.

Klager gælder ikke for fejl eller skader, der er sket ved forkert brug af produktet.

Eventyrhund dækker returomkostninger i rimelig omfang.

Klager kan sendes til:

Eventyrhund
Trepkasgade 25
8000 Aarhus

Ingen pakker, der sendes efter anmodning, modtages.


Refundering
Hvis der er aftalt refundering, send da dine bankoplysninger til os, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Afbestilling
Hvis du ønsker at afbestille din ordre, kan du returnere den bestilte vare indenfor 14 dage.

Afbestilling skal rapporteres til os senest 14 dage efter købet er foretaget, og fra afbestillingen finder sted skal du returnere varen indenfor 30 dage. Det er ikke nok at nægte at modtage pakken eller undlade at hente pakken i pakkebutikken.

Returportal
Du kan vælge at bruge vores Returportal. Den finder du her:
https://return.shipmondo.com/eventyrhund

Når du bruger vores Returportal, kan du returnere din vare gratis


Varens stand, når du sender retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Emballage og returnerede varer
Det er dit ansvar at sikre, at varen er pakket korrekt. Vi anbefaler derfor at du sender varen som en pakke med GLS via vores Returportal, da du altid kan spore den. Du skal også være opmærksom på pakkens stand fra du modtager den og indtil vi modtager den igen.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet,
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet gennem deres klageportal: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform: http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: hello@eventyrhund.dk