Forsendelsespolitik

Vi sender til Danmark og alle EU lande, også England.

I Danmark:

Der er gratis fragt på ordrer over 499kr, ved afhentning i GLS pakkeshop.

Priserne på fragt på ordrer under 499kr. er:

GLS til pakkeshop 39kr.

GLS med omdeling 59kr.

Andre EU-lande:

Fast pris for forsendelsesgebyr på 99kr (omkring €13,50)

Levering tager 1-3 arbejdsdage (i Danmark).

Den eneste undtagelse fra dette er, hvis din vare er på restordre - i dette tilfælde vil levering tage længere tid. Hvis en vare, størrelse eller farve er på restordre, er dette angivet tydeligt i starten af produktets beskrivelse. Vi sender ordrer mandag - fredag, undtagen helligdage. Hvis du bestiller før kl. 11 og din ordre ikke er på restordre, kan vi normalt sende sende den samme dag.

Levering i EU tager omkring 7-14 dage

Ja. Når din ordre behandles modtager du et sporingsnummer via e-mail.

Byt og returnering

Du kan nemt returnere varer ved hjælp at vores Returportal. Det er gratis. Udskriv dit forsendelsesmærkat og aflever pakken hos din lokale GLS pakkebutik.

For at modtage fuld refusion, skal du returnere varen i dens originale stand indenfor 30 dage efter du har modtaget den.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores returpolitik, kan du sende os en e-mail til hello@eventyrhund.dk

Ja. Du kan bytte en vare indenfor 30 dage efter du har modtaget den. Følg vores returproces for at returnere en pakke til os. Send os også en e-mail på hello@eventyrhund.dk for at fortælle os, at du vil bytte den, og hvilken størrelse du har brug for. Så kan vi sikre os, at vi har den på lager.

Hvis den byttede vare koster mere end den vare, du har købt, så sender vi dig saldoen, der skal betales. Du skal betale dette, før vi kan sende den nye vare. 

Koster varen mindre end den vare, du har købt, refunderer vi dig, det vi skylder dig. 

Har du købt en vare med rabat, gælder den samme rabat for den byttede vare.

Koster den nye vare under 499kr., skal du betale 39kr. for forsendelse til din udvalgte GLS pakkebutik. Vi sender dig et link på din e-mail, hvor du kan betale. 

Hvis varen koster 499kr. eller mere er forsendelsen gratis, ligesom med vores sædvanelige forsendelsespolitik.

Emballage ved køb på jeres webshop

Al den emballage vi bruger til at sende pakker fra vores webshop er lavet af genanvendelige materialer, og kan puttes i den normale papir affaldssortingsskraldespand - inklusiv de klistermærker vi bruger. Vi bruger ikke nogen form for tape i vores emballage, undtagen i sjældne tilfælde, hvor det er nødvendigt at pakke en stor vare.

Nogle gange bruger vi gavebånd, der er lavet af genanvendelige plastflasker. De kan genbruges på samme måde som plastikflasker.

Det er MUSH Barf Vainu port godbidder, lavet af 100% tørret gris. Du kan finde dem på vores webshop og i vores fysiske butik.